Vrei să contribui la schimbare?

Vrei să devii lider în sistemul de justiție?

Vrei să fii parte dintr-o rețea puternică de tineri motivați?


Apelul la candidaturi pentru prima ediție a programului Lideri pentru JustiţieMD este acum deschis! Vor fi selectați cei mai buni 20 de tineri juriști care demonstrează potențial de lideri și dorință de a fi factori de schimbare în sistemul de justiție.

Programul se adresează tinerilor juriști din Republica Moldova aflați în primii 5 ani de carieră profesională, indiferent de profesia juridică exercitată, masteranzilor, precum și studenţilor la drept aflați în ultimul an de studiu.


Lideri pentru JustiţieMD presupune cinci sesiuni de training în Republica Moldova și România, discuții deschise cu profesioniști din domeniul juridic, implementarea unor proiecte de grup și o vizitã de studiu la București.

Dosarul de candidatură în limba româna trebuie să conțină un CV, scrisoare de motivație de o pagină și un eseu de maxim 2 pagini în care este prezintată o viziune de schimbare pentru sistemul de justiţie din Republica Moldova. Termenul limita de trimitere a candidaturilor este 30 octombrie, ora 23:59.

Toate costurile legate de program sunt acoperite de organizatori.

Pentru mai multe detalii accesați www.ink.org.ro/leadership sau vizitați pagina de Facebook www.facebook.com/LideripentruJustitieMD.