20 august 2016

Echipa

Corina a inițiat în 2009 primul program de leadership dedicat profesioniștilor din domeniul dreptului din România (Lideri pentru Justiție) și a coordonat primele trei ediții ale programului împreună cu Doru în cadrul Fundației Konrad Adenauer. Pasionată de drepturile omului, bună guvernare și tot ceea ce inseamnă stat de drept, Corina și-a petrecut ultimii 10 ani inițiind și coordonând diferite programe și proiecte, în România și nu numai, și încercând ca astfel să contribuie la crearea unei mase critice care poate să influențeze politicile publice din aceste domenii. Acum trei ani a inițiat un program analitic dedicat României în cadrul unui think tank din Washington DC pe care îl conduceși în prezent. A rămas implicată în mediul ne-guvernamental din România și lucrează la proiecte care să aducă împreună experți, activiști și decidenți români și americani care pot face ca sistemul de guvernanță din România să fie mai performant. În cadrul INK Corina se ocupă de proiecte noi, dezvoltare de conținut și de posibilitățile de cooperare cu experți internaționali.

Doru coordonează de șapte ani programul Lideri pentru Justiție din România prin care a reușit să construiască o comunitate de tineri profesioniști în drept motivați de dorința de a contribui la schimbarea din societatea românească. Totodată, din poziția actuală în echipa Programului Statul de Drept Europa de Sud-Est al Fundației Konrad Adenauer, Doru coordonează proiecte regionale sau naționale pe anticorupție, integritate, transparență sau justiție penală de tranziție. De peste zece ani de zile, este parte din echipa-nucleu a festivalului de film documentar și drepturile omului One World Romania, organizat la București. În echipa INK, Doru este cel minuțios, calculat și organizat. Indeplinește funcția de                 președinte și este managerul proiectelor asociației.

Vlad este avocat și unul dintre tinerii pe care pasiunea pentru inovare și leadership în justiție i-a adus în programul Lideri pentru Justiție. Vlad are o experiență lungă nu doar în domeniul dreptului, cât și al managementului de proiecte în zonă de asociații neguvernamentale și studențești prin implicarea în echipa de conducerea a ELSA București și contribuția la proiectele Asociației LiderJust. Din 2014, Vlad este trainer certificat prin absolvirea modulelor de ToT de la Institutul Român de Training. În cadrul INK, Vlad face creație (partea vizuală a asociației și a proiectelor), conținut și tot ce ține de juridic.